Hirdetés

Metro 2033: The Last Refuge - Kézi kamerás gameplay

|

Kézi kamerával rögzített jelenetsor bukkant fel az ex-Stalker fejlesztők játékából.

Hirdetés

A GSC Game World szökevényei által alapított Metro 2033: The Last Refuge nem titkolt célja fityiszt mutatni a Stalker szériának. Ennek érdekében lecsaptak a fiatal kora ellenére (1979-ben született) sci-fi rajongói körökben nagy elismertségnek örvendő Dimitrij Glukovszkij Metro 2033 című regényére.



Szükség is lesz egy világbajnok történetre, ugyanis az ukrán fejlesztők feltett szándéka mindenféle multiplayer támogatás nélkül ringbe küldeni a THQ által felkarolt játékot. Ez akár rizikósnak lépésnek is tűnhet, de akár hiszitek, akár nem, jóval több olyan játékos rohangál a világban, akit hidegen hagynak a többszereplős összecsapások, mint olyan, aki él-hal érte.



A már korábban megcsodált állóképek, és az első trailer alapján bátran állíthatjuk, a hangulat és az atmoszféra a Metro 2033: The Last Refuge értékelésekor a mérleg pozitív elemeket tartalmazó serpenyőjébe kerül. Szerencsére a kamerás gameplay mozzanatok is ezt látszanak alátámasztani. Tetszenek az olyan apróságok, ahogy a kereskedő bemutatja, majd kipakolja az asztalra a kívánt fegyvert. Elismerően vontam fel a szemöldököm akkor is, amikor az öngyújtó lángja a mozgás irányának és intenzitásának megfelelően lapult el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)