Hirdetés

Metro 2033 - Több lehetséges befejezés

|

Dmitrij Głuchowski író szerint több lehetséges befejezésre is számíthatunk a Metro 2033-ban

Hirdetés

Néhányan biztosan elszontyolodtak köztetek mikor fény derült arra, hogy a viszonyítási alapnak vett S.T.A.R.K.E.R.-rel szemben a Metro 2033-ban nem adatik majd meg nekünk a szabad barangolás. Elsősorban tehát a lineáris játékmenet ellenzőinek jó hír, hogy a jelek szerint igen is hozhatunk majd fontos döntéseket, amelyek majd a végkifejletet is befolyásolják majd.

Dmitrij Głuchowski, a Metro 2033 világának megálmodója nem olyan régen nyilatkozta, hogy a végkifejletet nem pusztán egy „igen" vagy „nem" válasz fogja majd eldönteni a játék legvégén. Az egész játék folyamán kell majd döntéseket hoznunk, és ezek a döntések személyiségünket és a történet alakulását is meghatározzák majd. Ennek értemében személyiségünk és megítélésünk a „példakép" és az „áruló" között mozoghat. És te melyik leszel? Metro 2033 megjelenés márciusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)