Hirdetés

Metro 2034 - Méltó ellenfele lesz a Call of Duty-nak

|

Ezt a célt tűzte ki az ukrán fejlesztőcsapat elé az amerikai kiadó alelnöke.

Hirdetés

A tavaly megjelent Metro 2033: The Last Refuge eladásaival elégedett THQ szeretné belátható időn belül az üzletek polcain látni a Metro 2034-et, amit Dimitrij Gklukovszkij újabb regénye alapján készít a 4A Games.



A játék atmoszférája hibátlan volt, a technológia, amire épült megfelelő, bár nem kiemelkedő, a lövöldözés viszont - minden FPS leglényegesebb pontja - nem sikerült a legjobban. Danny Bilson a THQ színeiben ígéretet tett arra, hogy a folytatás, amire még a Metro 2033 megjelenése előtt rábólintottak, a legjobb technológiát, sokkal több figyelmet, és polírozott játékmechanizmust kap, hogy felvehesse a harcot a Call of Duty-val is.
Az E3-on tervezik majd megmutatni, ugyanakkor még nem árulták el azt sem, hogy egyáltalán melyik évben fog megjelenni.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)