Hirdetés

Metro Exodus - gyönyörű CGI trailer hangol minket a játékra

|

Artyom elméjének legmélyebb bugyrait fogjuk bejárni az új előzetesben.

Hirdetés

Egy meglehetősen pofán új Metro Exodus előzeteset villantottak meg nekünk az élőben közvetített Inside Xbox során. Tulajdonképpen egy négyperces CGI videóról van szó, ami simán elmenne egy kisfilmek is. 

Hirdetés

Nem véletlen, hogy Artyom's Nightmare címen tették közzé az anyagot, hiszen a rémálomszerűen felépített videóban Artyom fog harcolni és menekülni a poszt-apokaliptikus tájak különböző verzióin. A videó egyébként pont ennél a vonalnál erősít rá remekül arra, hogy végre egy kellően nagy játékteret kapunk, ahol a mocsaras területek mellett a sivatagos és havas tájak is gond nélkül elférnek majd, mi pedig persze ezeket mind be is járhatjuk. 

Lessétek meg gyorsan a rövidfilmet, amelyet a Platige Image készített a 4A Games csapatával együttműködve. 

A Metro Exodus február 15-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)