Hirdetés

Metro Exodus - a világ egyszerre szép és szörnyű

|

A 4A Games játéka lesz az egyik első, ami az Nvidia a napokban bemutatott RTX technológiáját használja. Videón nézhetjük meg, hogyan hat ez a gyakorlatban.

Hirdetés

Pár napja láthattunk néhány Unreal Engine-es demót, köztük egy Star Wars-osat, ami szintén a ray tracinget helyezte előtérbe. Nézzétek meg mindet, csodás, hol tart már a tudomány.

Hirdetés

Érkezett közben egy anyag a Metro Exodus-hoz kapcsolódóan is, mely az egyik első játék lesz, amiben már láthatjuk az RTX hatását. A technológia gyakorlati haszna, hogy realisztikusabbá válik a tükröződések, a fények és az árnyékolás megjelenítése. Ugyanakkor egyelőre rettentő erőforrásigényes ilyen látványt kirenderelni, úgyhogy messze átlag feletti PC-re lesz szükség, hogy valaki pont ugyanazt lássa, mint az alábbi videóban. Viszont pár év múlva talán személyesen is élvezhetjük.

További videókat itt láthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)