Hirdetés

Metro: Last Light - E3 demo Gameplay part II

|

Moszkvában, a földalattiban egész világ alakult ki a majdnem mindent elpusztító csapás után...

Hirdetés

A Metro 2033-ból megismert világ most a Metro: Last Lightból visszaköszön. A moszkvai metró önálló világ lett, ahol állomásonként más és más erők, "országok" kormányoznak.

Artyom, a Metro: Last Light egyik hőse épp most, ebben a videóban a íreich nevű "erő" főhadiszállására lopakodik be. A Reich nem épp egy vasárnapi, kirándulós társaság, inkább hasonlítanak... Na jó, döntse el mindenki, kire/mire hasonlítanak. 

A videó, amelyet megnézhetünk, az E3-as Metro: Last Light prezentáció gameplay része volt (annak is a második része) - és ha ez így van, akkor bizony igencsak hangulatos és izgalmas játék alakul lent, a metróban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)