Hirdetés

Metro: Last Light - megérkezett a Faction Pack DLC

|

A Steamen már elérhető a Metro: Last Light első kiegészítő csomagja, PS3-ra és Xbox 360-ra pedig hamarosan érkezik.

Hirdetés

A Metro: Last Light remekül sikerült, ez már kiderült Metro: Last Light tesztünkből és az eladási adatokból is, most pedig újra visszamerülhetünk az élvezetekbe, köszönhetően a fejlesztő 4A Games letölthető tartalmainak.

Ezen tartalmak első képviselője a Faction Pack, mely mától érhető el Steamen 4,99€-ért (~1460 Ft), illetve hamarosan érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra is. A csomagban három küldetés található, melyekben más-más szemszögből küzdhetünk a túlélésért: Red Line mesterlövészként, Polis Rangerként és Reich katonaként. Ezen felül öt darab új fegyver is helyet kapott a pakkban, az Abzac, a Hellbreath, a Medved, a C4 gránát, és a Silent mesterlövész alkalmatosság.

A későbbiekben további DLC-k is jönnek majd, így talán érdemes elgondolkodni a Season Pass beszerzésén, mely 14,99€-ba fáj (~ 4385 Ft), viszont a Faction Packon kívül minimum három másik letölthető tartalmat is magában foglal majd. A fenti trailer egyébként zseniális, ki ne hagyjátok.

Nektek hogy tetszik a Metro: Last Light?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)