Hirdetés

Metro: Last Light Factions DLC - kedvcsináló videó érkezett

|

Már tegnap óta elérhető a Metro: Last Light DLC-je és a Deep Silver egy új trailerrel igyekszik kedvet csinálni hozzá a bizonytalankodóknak.

Hirdetés

A Metro: Last Light tesztünkből elég egyértelműen kiderül, hogy érdemes egy pillantást vetni a játékra és nemrégiben a Deep Silver a kiegészítőkről is mesélt nekünk, ami még tovább mélyítette meggyőződésünket.

Az első Metro: Last Light DLC az egyjátékos kampányt látja el extra tartalommal, amiben a három frakció három katonáját három különálló küldetésben irányíthatjuk. A Factions DLC trailer azzal csinál kedvet a kiegészítőhöz, hogy sorra mutatja be, hogy mit várhatunk ezektől a misszióktól. Izgalmasnak tűnik.

A Metro: Last Lighthoz még további három kiegészítő várható, amiket a Deep Silver már részletezett is nekünk és amiket majd a Season Pass is tartalmaz. A Factions DLC már kint van, úgyhogy aki már harmadsor játssza végig a kampányt és új kihívásokra vágyik, az most már beszerezheti.

Végigtoltátok már a Metro: Last Lightot? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)