Hirdetés

Metro: Last Light - megjött a Tower Pack és akciós a játék Steamen

|

Megjött a Metro: Last Light legújabb kiegészítője, a Tower Pack és maga az alapjáték is éppen most akciós a Steamen.

Hirdetés

Keresve sem találhatott volna jobb időpontot a Steam arra, hogy 60%-ot lecsippentsen a Metro: Last Light árából, hiszen most érkezett meg a legújabb kiegészítő, a Tower Pack.

A Fractions Pack után máris itt van a Metro: Last Light legújabb DLC-je, a Tower Pack, amiben a játékosok egy virtuális csataszimulátorban találják magukat, amint egy szigorúan őrzött toronyban igyekeznek egyre feljebb és feljebb jutni. Minden szint egyre nehezebb lesz, több katonával, mutánssal és egyéb halálos ellenséggel kell szembenézniük, úgyhogy unatkozni biztosan nem fognak.

Ennek örömére a Metro: Last Light 60%-kal olcsóbb lett a Steamen, szóval ha valaki a tökéletes alkalomra várt, hogy bekapcsolódjon a mókába, akkor ez a pillanat most elérkezett. A Tower Pack teljesen áron, €4.99-ért lehet a tietek.

Ha kipróbáltátok, mindenképpen gyertek vissza a GSO-ra és meséljétek el a tapasztalataitokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)