Hirdetés

Metro: Last Light - mindenki másképp csinálja

|

A Metro: Last Light legújabb videójában azt tekinthetjük meg, hogy túlélők két, egymástól különálló csoportja hogyan készül kitörni a szörnyek általi elnyomás alól.

Hirdetés

Ahogy az már az előző részből is kiderült, meg valahogy mindig is sejtettük, az orosz metróhálózat állomásain élni nem csak móka és kacagás.

Egy korábbi Metro: Last Light trailer azt mutatta be, mennyire reménytelen az emberiség sorsa, de ha meg sem próbálják elérni a megváltást, az ezidáig a túlélésért folytatott harc hasztalanná válik. Rengeteg veszély leselkedik a túlélőkre, és ugyan az ellenállás valószínűleg fölösleges, mindenki a maga módján próbál szerencsét a szörnyekkel és más veszélyekkel szembeni harcban. Egy csoport például a második világháborús nácikhoz hasonlóan szerelkezett fel, kegyetlenségük szintén nem ismer határokat, sőt, még saját Hitler-utánzattal is rendelkeznek, aki 1:30 körül bukkan fel az alábbi videóban. A Metro: Last Light megjelenése május 17-re várható, és nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyire fog átjönni a hangulat. Végülis rossz állapotú orosz metrókocsijaink a való életben is vannak, azon nem múlik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)