Hirdetés

Metro: Last Light - nem a Wii U processzora a gond

|

A Metro következő részét kiadó THQ tiltakozik az ellen a kijelentés ellen, hogy az új konzol lassúsága lenne a késlekedés oka.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat tagja, Oles Shishkovtsov előzőleg azt állította, hogy a Nintendo új konzoljára azért nem fog elkészülni (legalább is nem a közeljövőben) a Metro: Last Light mert a Wii U processzora túl gyenge, és lassú ahhoz, hogy visszaadja a többi konzolokon látható minőséget, sőt, egyenesen borzalmasnak nevezte a hardvert. Amint a kiadó, THQ embereinek fülébe jutott, Oles sajtószereplése, kiadott egy hivatalos közleményt, amivel helyrerakta az elmondottakat.

A leírtak szerint Oles egy korábbi Wii U buildről beszélt. A csapat már jóval a hivatalos premier előtt is kapott fejlesztői eszközöket, és az emlegetett processzor az egyik ilyen, nagyon korai csomagból származott. Egyelőre még nem biztos, hogy készítenek Wii U változatot a játékból, mivel előbb szeretnék jobban kivizsgálni a jelenlegi hardver adta lehetőségeket.

A Metro: Last Light PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni 2013 márciusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)