Hirdetés

Metro: Last Light tények

|

Metro Last Light: a moszkvai közlekedési vállalat ajánlásával.

Hirdetés

A Metro 2033 folytatása, a Metro: Last Light csak jövőre érkezik, de addig is olvassunk néhány információt róla.

Az alábbi tényeket a játékot kiadó THQ tette közzé, íme.

"A poszt-apokaliptikus Moszkva romjai alatt, az omladozó metróalagutakban te vagy az emberiség túlélésének kulcsa - az utolsó fényforrás egyre sötétedő óráinkban..."

A játékot az első részt is jegyző 4A Games készíti. Megmarad az FPS stílus, a megjelenés pedig 2012-re van tervezve PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A történet 2034-ben játszódik. A földalatti túlélők halálos küzdelmet folytatnak nem csak a kívülről jövő fenyegetéssel, hanem belső problémáikkal is. A mutánsok a lenti katakombákon kívül a felszínen is vadásznak az emberekre. A metróalagutakban létesített városokat a katonaság lezárja, ezért polgárháború veszélye fenyeget. A játékos ismét Artyom bőrébe bújik majd, hogy megmentse a világot.

Kulcsmomentumok:
- Megkapó, történet központú belsőnézetes lövölde, a 2010-es év egyik nagy sikerének, a Metro 2033-nak folytatása.
- Új harcélmény az egyedi, kézzel gyártott fegyverek használatával mind emberek, mind mutánsok ellen. A sötétséget használva is odaosonhatunk majd egy-egy ellenfél mögé, hogy csendben végezzünk vele.
- A moszkvai metró poszt-apokaliptikus atmoszférája.
- Klausztrofóbiás hangulat, túlélő-horror stílus, belsőnézetes lövöldébe ültetve.
- Újgenerációs fényeffektek és fizikai motor, PC-n és konzolokon egyaránt.
- Intenzív többjátékos mód.

Az ígéretek jól hangzanak, reméljük mindet sikerül maradéktalanul teljesíteni. 2012-ben kiderül.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)