Hirdetés

A Metro Redux is érkezhet Nintendo Switchre

|

A The Witcher 3 után újabb sikeres játékok portjai készülhetnek el a Nintendo platformjára.

Hirdetés

Ha valakinek bejött a Metro Exodus, és esetleg még nem próbálta az előzményeket, akkor mindenképp érdemes lehet egy esélyt adnia a sorozat korábbi darabjainak. PC-s játékosként ez nem nehéz feladat, hiszen az Epic Games Store jóvoltából ingyen húzhatta be mindenki a Metro Reduxot, azaz a Metro 2033 és a Metro: Last Light remastered verzióit magába foglaló csomagot. Most pedig úgy tűnik, hogy egy újabb platformon is lehetőség nyílik a pótlásra.

Hirdetés

Egy portugál bolt honlapján ugyanis nemrégiben feltűnt a Metro Redux switches kiadása, a weboldalon a játék doboza és a megjelenési dátum is fel volt tüntetve. Ha hihetünk az adatlapnak akkor december 1-én érkezik a gyűjteményes kiadás Switchre szánt változata. A 4A Games és a Deep Silver egyelőre még azt sem erősítették meg, hogy egyáltalán dolgoznának a portokon, nemhogy egy ilyen közeli megjelenési dátumot, de ha a bolt hibája mögött valós adatok állnak, akkor karácsonykor két bejgli között még a tévéig sem kell elvonszoljuk magunkat, hogy elmerüljünk a Dimitrij Guhkovszkij könyvei alapján készült játékok világában, hiszen már a Switchen is végigtolhatjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)