Hirdetés

Metroid: Samus Returns - rengeteg extrával jön a limitált kiadás

|

A Metroid II újrakevert kiadása két különböző gyűjtői verzióban is elérhető lesz, de igazából csak az európai változat érdemli meg a figyelmet.

Hirdetés

Az amerikai Metroid rajongók most picit mérgesek lesznek ránk, mivel mi kapjuk a minden jóval megtömött Metroid: Samus Returns limitált kiadást. Azon ritka esetek egyike ez, amikor a régiózár nekünk kedvez.

Az európai változatban a játék mellett kapunk egy régi GameBoy kazettára emlékeztető fémdobozt, letöltőkódot a Metroid II GameBoy változatához, egy 25 számot tartalmazó zenei CD-t, egy művészeti albumot, egy kulcstartót, és egy Samus kitűzőt.

A világ többi részén elérhető limitált csomag ennél egy picit szerényebb lesz. Abban a játék mellett csak a zenei albumot találjuk.

Ez csak azért fura, mert Európában sosem volt akkora rajongótábora a sorozatnak, mint Amerikában.

A Metroid: Samus Returns megjelenése 2017. szeptember 15-én várható Nintendo 3DS/2DS konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)