Hirdetés

[FRISSÍTVE] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - élő stream!

|

Holnap, vagyis június 19-én ismét belenézhetünk a The Phantom Painbe, megtekinthetjük, hogyan játszik vele Hideo Kojima mester.

Hirdetés

FRISSÍTÉS: Már megy is a stream.

Hideo Kojima (remélhetőleg tolmáccsal) holnap, itthoni idő szerint déltől élőben játszik a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painnel, és mesél is róla - ez pedig akkora esemény a rajongóknak (jelen!), hogy feltétlenül írnunk kell.

A prev-gen konzolokon keresztül a jelen-geneken át szinte mindenre (kivéve sajnos a PC-t, legalábbis egyelőre) megjelenő Metal Gear Solid 5 egyike az éra legjobban várt videojátékainak, ami nem is csoda: a zseniális FOX motor, amely a program alatt duruzsol végre tényleg filmes látványvilágot kölcsönöz minden idők legvizionáriusabb videojáték-direktorának, így valószínű, hogy kő kövön nem marad majd, ha végre megjelenik.


A stream ezen a linken lesz elérhető - Ti nézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)