Hirdetés

Mi a helyzet az Uncharted film folytatásával?

|

A Sony Pictures több projektjét is jövőre tolta, de az Uncharted 2-ről tavaly óta nem hallottunk.

Hirdetés

A jelentések szerint a hollywoodi stúdiók azt a taktikát kívánták alkalmazni a sztrájkoló forgatókönyvírókkal és színészekkel szemben, hogy "kiéheztetik" őket, azaz minél tovább elhúzzák az egész folyamatot, hogy a sztájkolóknak elfogyjon a megtakarításuk és rákényszerüljenek a kompromisszumra. Ez azonban láthatóan nem jött be, mivel az érintettek nem adták fel, aminek következtében számos készülő produkció kényszerült parkolópályára, és nem születnek újak sem. 

Ennek az állóháborúnak esett "áldozatául" a Sony Pictures több tervezett bemutatója is. A Gran Turismo film úszta meg a legkevesebbel, azt külföldön augusztus végére tolták, viszont a Szellemirtók: Az örökség folytatása jövő tavaszra, a Kraven film jövő nyárra, az új A karate kölyök jövő decemberre került át, a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse pedig dátum nélkül maradt. 

Hirdetés

De vannak olyan projektek is, amikről már jó ideje nem kaptunk helyzetjelentést. Közéjük tartozik a 2022-ben mozikba került Uncharted filmváltozatának folytatása is. A Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) rendezésében, Tom Holland és Mark Wahlberg szereplésével készült adaptáció 120 millió dollárból valósult meg és 400 millió dollárt hozott világszerte, szóval sikeresnek mondható, és nem sokkal a premier után már arról érkeztek jelentések és nyilatkozatok, hogy jöhet a folytatás.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Aztán azóta sem hallottunk róla, egészen mostanáig: a film egyik producere, Charles Roven a The Hollywood Reporternek adott interjújában elárulta, hogy igen, nagyon is tervezik a második részt. Roven szerint nemcsak a rajongóknak tetszett a végeredmény, hanem azoknak is, akik semmit sem tudtak a játékról, úgyhogy mindenképpen szeretnének még egy ilyet készíteni. 

Az viszont nem derült ki, hogy mikor számíthatunk rá, de már az is jó hírnek minősül egy ilyen bizonytalan időszakban, hogy terveznek a folytatással. Sőt, a Sony Pictures elnöke, Tom Rothman egy új franchise-nak nevezte a premier után, szóval lehetséges, hogy egyszer lesz harmadik rész is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)