Hirdetés

Mi az, amivel még élvezetesebb lehet a Battlefield 3? Hát ez!

|

Számos periféria létezik, mely segíti a játék közbeni beleélést. Íme itt van egy, az FPS rajongóknak.

Hirdetés

Most, amikor a legnagyobb FPS címek toporognak az ajtóban, mindannyian (természetesen a célcsoportra értve) izgatottan várjuk, hogy mit is fognak mutatni, amit eddig nem láttunk. De van valami, amivel még autentikusabbá tudjuk tenni a játékot, ez pedig olyasmi, mint ami az autós játékok kedvelőinek a versenykabin, vagy a repülés megszállottainak a többképernyős megjelenítés. Ez azonban még ettől is komolyabb. A brit The Gadget Show lehetőséget kapott, hogy kipróbálja a svéd MSE Weibull nevű FPS szimulátorát, mely öt darab HD projektort, surround hangot és mindenféle egyéb, jópofa dolgot tartalmaz. Nem mellesleg pedig vissza is lő, ami elég durva. Ti nyomnátok így a Battlefield 3-at, vagy a Modern Warfare 3-at? Ehun-e!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)