Hirdetés

Mi jár a karácsonyi Xbox 360-hoz?

|

Az idei karácsonyfa alá is két játékkal szerelt konzolt szánna a Microsoft.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy az Xbox 360 játékkonzol az ünnepek előtt, alatt, után (nem kívánt rész törlendő) nem "mezítelenül" kerül a vásárlók tulajdonába.



A tavalyi eresztés inkább a fiatalabb korosztálynak, valamint az animációs filmek játékos adaptációi, és a LEGO figurák iránt szimpátiát érző játékosoknak kedvezett LEGO: Indiana Jones, valamint Kung Fu Panda játékaival.
Az idei csomagot sem ússzuk meg a dán cég figurái nélkül, ám a másik alkotás a felhőtlen száguldás híveinek okozhat majd örömet. Tény, hogy nem akkora név, mint a konzol húzó címei közé tartozó Project Gotham Racing, vagy a Forza Motorsport epizódok, de a Pure így is kellemes meglepetésnek bizonyult.
Hoppá, majd' elfelejtettem, a páros másik tagja pedig a LEGO: Batman. Elhiszem én, hogy talán többen válogatták volna be a helyére minden idők legjobb bőregeres játékaként a Batman: Arkham Asylum-ot, de ezen nem tudunk segíteni. Panasszal kéretik a Microsofthoz fordulni.



Azt sem szabad ám elfelejteni, hogy a csomagban bújkáló 120 GB-os merevlemezzel szerelt Xbox 360 Elite modellhez csak egy vezeték nélküli kontroller jár. Ha vennénk mellé egy másik verzérlőt is, készüljünk úgy, hogy Geometry Wars 2, Lumines Live!, Bomberman Live és Ms. Pac-Man XBLA játékokkal leszünk gazdagabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)