Hirdetés

Mi tudjuk, hová mész BGS előtti este... BZ-koncertre!

|

Mivel a GS olvasótáborából igen sokan jártok mindenféle zenekaraim megmozdulására is, hadd jelentsek be itt egy újdonságot!

Hirdetés

Az október 31-én megrendezendő BGS / WCG / ésatöbbi megarendezvényen igen boldogan vezetem majd az egyik színpad műsorát, de valószínűleg némi vidám fáradtság jelei is megbújnak majd a vonásaimon. Hogy miért? Mert előző este, egészen pontosan október 30-án, pénteken, 7 órai kezdettel mutatom be a közönségnek először élőben új zenekaromat, mely a PhoeniX Files névre hallgat.

A bandában a Wendigo és a H.A.R.D. zenekaraimból "tömörítek össze" zenészeket, a stílus pedig valahol mindkét bandából és még sok minden egyébből merít, lesz dallamos modern rock és southern zúzás, csillagharcos szólók és chilis funk, meg persze a lehető legváltozatosabb (és tán meglepő) feldolgozások.

A buli a Crazy Mama nevű kulturált szórakozóhely falain belül lészen megtartva, két másik zenekarral (a csajrock Lovegun és a harcmetal Crossholder személyében). A www.crazymama.hu oldalon találjátok meg a megközelítési infókat, várunk mindenkit egy ütős rockbulira, ami kellemesen ráhangolhat titeket a 31-én bekövetkező gémer-lájfsztájl őrületre. Egy estére ne legyetek kockák, hadd lássam, hogy bulizni is nagyon tudtok!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)