Hirdetés

MI-vel turbózott textúrák érkeztek a Call of Juarezhez és a Medal of Honor: Allied Assaulthoz

|

A modder közösség ismét odatette magát, de ezúttal a mesterséges intelligencia is besegített a klasszikusok szebbé varázsolásában.

Hirdetés

A játékipar ugyan rengeteget változott az elmúlt évtizedek során, de a modderek lelkesedése örök marad, és amikor hagyják őket dolgozni, számos gyöngyszemmel képesek meglepni minket. Az elmúlt időszakban például a pókemberes Sifu-modról, a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypyatot kibővítő rajongói csomagról és egy egészen őrült Doom-átalakításról is beszámolhattunk nektek.

Most pedig újabb csemegékről adunk hírt, a közelmúltban ugyanis két mesterséges intelligenciával feljavított textúrapakk landolt a Nexusmodson. Az egyik az idén 20 éves Medal of Honor: Allied Assaultot, a másik pedig az utolsó nyomtatott GameStar teljes játékát, a 2006-os Call of Juarezt teszi szebbé.

Hirdetés

A MoH:AA-hoz készült csomagot Gabriel Lichacznak, a Call of Juarez felturbózását pedig Kuzja80-nak köszönhetjük. A második világháborús lövölde az ESRGAN algoritmus segítségével, az Algiers többjátékos maphez kapott 2K-s textúrákat, míg a Call of Juarez esetében csak annyit említ a leírás, hogy 4x-es felbontásra számíthatunk. Az alábbi képekből lehet némi fogalmunk, hogy mit rejtenek a tömörített fájlok.

A "MOHAA Texture Remaster" pakk 697 MB-os, a "Call of Juarez HD" pedig 3,7 GB-os letöltést igényel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)