Hirdetés

Miben mesterkedik a Lionhead?

|

Peter Molyneux beszélt egy keveset a Lionhead stúdió terveiről, és a Fable franchise-ról.

Hirdetés

Meglepő módon, Peter Molyneux semmi fontosat nem közölt véletlenül. Ez nekünk sajnos nem annyira jó hír, viszont nagy vonalakban képet kaphatunk, mi is folyik jelenleg a Lionhead háza táján. Molyneux közölte, hogy a Lionhead sokkal több, mint a Fable sorozat, mert a stúdió ugyan foglalkozik a franchise-val ezerrel, nem csak ez lapul a tarsolyukban. A DLC elkészülte után is tovább foglalkoznak a sorozattal, ám, hogy ez a kijelentés a Fable 2 PC verzióját, netalán a Fable 3-at jelenti, nem tudjuk. Molyneux most az egyszer nem tett hangzatos kijelentéseket, csak annyit közölt, hogy megváltozott az egész szemlélete. A nem is olyan régen szárnyra kapott pletykák szerint a Lionhead két projekten is dolgozik, de sajnos Molyneux itt sem volt hajlandó konkrétumokat közölni. Állítása szerint a Lionhead ezentúl nem játékokban, hanem franchise-okban gondolkodik. "Nem helyes az a hozzáállás, hogy elkészítjük a Fable 1-et, aztán várjuk mi lesz. Ha bejön, akkor mehet a Fable 2, és megint várakozunk. Egy jobb ötletet ezentúl sokkal jobban kidolgozunk, a kezdetektől fogva, hogy mindegyik hosszútávú befektetés legyen." Nos, hát várjuk Molyneux úr következő nagy tervét. 

 

petermolyneuxhand.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)