Hirdetés

Micimackó és a Nintendo esete

|

Teljesen újszerű megközelítésben olvashatjuk rövidesen Milne klasszikusát.

Hirdetés

Játékkonzolra, egészen pontosan Nintendo DS-re megérkezik A.A. Milne kedvence, a Micimackó, méghozzá elektronikus könyv formájában. Alapvetően a dán jogtulajdonos és könyvkiadó, az Egmont beleegyezésére volt szükség az átadaptáláshoz, s miután sínre került a dolog, más elektronikus könyvek is napvilágot látnak a konzolon.

Nemrégiben jelent meg Milne Micimackó-folytatása a könyvpiacokon, a Micimackó visszatér. A megjelenés utáni pár napban több ezer példány talált gazdára, s elemzők szerint a könyv nagy sláger lesz, főként, hogy közeleg a karácsonyi dömping.

Rob McMenemy, az Egmont ügyvezetője szerint mindenképpen nyitnia kell a könyviparnak a digitális lehetőségek korlátlan tárháza irányába, hiszen így tudnak a legtöbb emberhez, korosztályhoz eljutni az írott történetek, teljes egészében. A kiadó tervbe vette, hogy ezentúl a nagyobb horderejű, alapvetően gyermekkönyveket egytől egyig megjelentetik az amúgy a 7-11 éves korosztály köreiben igencsak népszerű Nintendo DS-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)