Hirdetés

A Microsoft beszél...

|

A GameSpot leült Dean Lesterrel, hogy kifaggassák a Microsoft jövőbeli terveiről. A kulcsszavak az egységesítés és az egyszerűsítés.

  • Szándékukban áll ugyanis ún. szinteket létrehozni az egyes új számítógépek teljesítményének függvényében, amiken már majd a Longhorn fog futni. A mezei felhasználó könnyebben fog majd tudni eligazodni a játékok hardverkövetelményei között, ha csak annyit lát a dobozon, hogy "5-ös vagy magasabb szint" szükséges annak kielégítő futtatásához. Ehhez a legnagyobb gyártókkal is leültek tárgyalni, szóval ez egy hosszú folyamat lesz.
  • Az összes Xbox 2 periféria működni fog Longhorn alatt, emellett az azon elérhető szolgáltatásokat (Xbox live) is kompatibilissé akarják tenni. Felmerült hát a kérdés: vajon nem Longhorn alapú oprendszer fog futni a dobozban? Erre nem válaszoltak.
  • A Longhornhoz fogják csapni a DirectX 10-et, vagyis a játékfejlesztőknek addig be kell érniük az agyon-optimalizált DX9.0c-vel és így a 3.0-s shaderekkel is :) Megjelenési dátumot továbbra se árultak el, csak hogy 2006-ban tervezik kiadni. Addig még van idő ezeket a valóban forradalminak mondható újításokat realizálni.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)