Hirdetés

Microsoft - dokumentumfilmek Xboxra

|

A szórakoztatás új generációjának hajnalán a Microsoft úgy döntött, hogy szeretné feltérképezni a kezdeteket is.

Hirdetés

Egyelőre minden jel arra utal, hogy a Microsoft sikerrel rajtolt az új konzolgenerációban, de ennyinél nem állnak meg: a cég most a digitális korszak különböző fejezeteit boncolgató dokumentumfilmeken dolgozik, amelyek kizárólag az Xbox platformok tulajdonosainak készülnek.

A műsort az Xbox Entertainment Studios és a Lightbox fogja majd gyártani, és az első rész rögtön a játéktörténelem egyik meghatározó eseményével fog foglalkozni. A stáb ugyanis a Fuel Entertainmentet fogja követni, amint ők megpróbálják kiásni a legendás Atari 2600 játék, az ET kazettáit, amelyeket állítólag elástak valahol Új Mexikóban. Az biztos, hogy a játék nagyban hozzájárult a videojáték-ipar '83-as csődjéhez, de a kazetták története innentől kezdve valóban kicsit homályos.

A sorozat rendezője Zak Penn, aki korábban olyasmi projekteken dolgozott, mint a Bosszúállok vagy az X-Men: The Last Stand, a producerek pedig Simon és Jonathan Chinn rutinos dokumentumfilmesek lesznek.

Ti mit gondoltok erről? Van még valamilyen mítosz amiről szívesen hallanátok bővebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)