Hirdetés

Microsoft - Eddig 500.000.000 Font

|

A melegség nem csak Budapest utcáin okoz problémát. 500 millió angol fontba került eddig a Microsoftnak a túlmelegedés miatt tönkrement XBOX360-ok kezelése.

Hirdetés

Hamar munka, ritkán jó. 500 millió angol fontba (számítsátok át forintba, ha meritek!) került eddig a Microsoftnak, hogy kellő tesztelés nélkül, a PS3 előtt hozta ki játékgépét. A probléma még mindig ugyan az: túlmelegedés. Ennek jele, hogy a konzol előbb lefagy, majd a power-gomb körüli zöld ledgyűrű pirosra vált. Innentől fogva pedig se kép, se hang. Találó nevet is kapott a jelenség, ami a „halál piros gyűrűje".  Világszerte tulajok ezrei küldik vissza XBOX360-aikat javításra, de a horribilis összeg nagy része nem ebből származik. A gyártástechnológiai átállás, valamint az új alkatrészek repítették az egekbe a költségeket. Egy másik nem várt probléma, hogy az XBOX-hoz szánt kormánynál is extrém melegedés volt tapasztalható, aminek a következtében 230 ezer darab ilyen produktumot hívott vissza a gyártó 2007-ben.

 

A Microsoft emellett elmondta, hogy jóval több elégedett ügyfelük van, mint elégedetlen, és hogy ha bárkinek problémája van, az hívja az XBOX Customer Service-t.

 

...és két kiegészítő adat:

  • 12 millió XBOX360 talált gazdára 2005 óta
  • a példányok 33%-ánál tapasztalható a túlmelegedés

 

xbox360-ringofdeath.jpg

 

 Forrás: Daily Mirror

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)