Hirdetés

Xbox One - a Microsoft Emmy-díjat kapott érte

|

Igen, Emmy-díjat, amit a szórakoztatóipar legjobbjainak szokás kiosztani. A Microsoft. Az Xbox One miatt. Elmagyarázzuk.

Hirdetés

Az Emmy-díj (avagy angolul Emmy Award) elsősorban a televíziós produkciók számára kiosztott közismert díj, azt viszont már kevesen tudják, hogy létezik technológiai változata is, amelyet korábban a Sony, az Apple, a Roku és a TiVo is magáénak tudhatott. Idén azonban egy újabb gyártóval bővült a lista.

A 66. Technológiai és Mérnöki Emmy-díjat a Television Enhancement Devices (leginkább úgy lehetne lefordítani, hogy televíziós élményt bővítő/fejleztő eszközök) kategóriában ezúttal a Microsoft kapta, méghozzá az Xbox One konzol miatt. A redmondiak jelenlegi generációs masinájának elsősorban az iparágvezető televíziós szolgáltatásai és a médiacenter lehetőségei miatt szavazták meg a szobrot, amit alább vehettek szemügyre közelebbről is:

A díjátadó egyébként múlt csütörtökön a Las Vegas-i Bellagio Hotelben került megrendezésre a Consumer Electronics Show részeként. Az esemény folyamán a Sony elnökét, Kazuo Hirait is nagy megtiszteltetés érte, ő életműdíjat kapott.

Ti melyik eszközt választottátok volna az Xbox One helyett? Vagy semmi gond ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)