Hirdetés

Microsoft Flight - felszállás egy különleges napon

|

Bár a szökőnap nem február 29, hanem 24, ennek ellenére négy évente egyszer van csak február 29-e.

Hirdetés

Ezt a különleges napot választotta a Microsoft arra, hogy megjelentesse ingyen letölthető repülőszimulátorát, a Microsoft Flightot.

Az ingyenes résszel (amelyben Hawaii nagy szigetét lehet felfedezni) együtt jelenik majd meg a Hawaiian Adventure Pack, amelyben a maradék Hawaii szigetek, egy új repülőgép (Vans RV-6A), 5 új munkatípus és 20 új misszió található. Akik a Games for Windows rendszeren keresztül lépnek be a Microsoft Flightba, azok két igazán különleges repülőgépet vásárolhatnak meg: az egyik a kalandorok kedvence, a Maule M-7-260C, amely nehéz felületeken, kemény leszállásokhoz jól használható. A másik a második világháború egyik legsikeresebb vadászgépe, a North American P-51 Mustang.

Szerintem február 29-én találkozunk Hawaii nagy szigete felett!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)