Hirdetés

Microsoft Innovációs Napok - Gyepes Máté és Mazur interjú

|

Gyu nem volt rest, és gyorsan meg is interjúvolta a GameStar magazin főszerkesztőjét, Mazurt, valamint az Asus körszakállú betyárját, Gyepes Mátét (a.k.a. Matteo).

Hirdetés

Nem hiszem, hogy a GameStar magazin, vagy GameStar Online olvasói között lenne olyan, aki számára nem cseng ismerősen a Mazur, vagy Matteo név. Két olyan emberről van szó, akik méltán lopták be magukat szívünkbe.

Velük beszélgetett most a mi nem különb módon kedvelt Gyunk, és ahogy már megszokhattuk, most is volt móka és kacagás. Az első videóban Matteo látható, aki az Asus hardverei mellett arról is beszélt, hogy miért nem érdemes őt "Gyepes úr"-nak szólítani, Mazur pedig az Innováció 2011-en szerzett élményeiről számol be, többek között arról is, hogy mennyire addiktív dolog a Smartboard, vagyis interaktív tábla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)