Hirdetés

Microsoft: kicseréljük a hibás Xbox One-od... ha fizetsz

|

A Microsoft továbbra is tartja magát ahhoz, hogy kevés Xbox One került ki hibásan a gyártósorról, így aki gyorsan ki szeretné cseréltetni, annak kemény árat kell fizetnie.

Hirdetés

Oké, jár az ingyen játék, de egyes információk szerint ha valaki 2 napon belül szeretne új Xbox One-t kapni, körülbelül 621 dollárnak megfelelő összeget kell fizetnie az expressz javításért. Ha a Microsoft 14 napon belül megkapja a hibás konzolt, ezt az összeget visszafizeti, de sok múlik ilyenkor a postán.

Egy másik lehetőség, hogy megvárjuk az ingyenes postázási dobozt, majd visszaküldjük a konzolt, melynek javítása ilyenkor legalább két hétbe telik. A Microsoft akárhogy is próbál a felhasználók kedvére tenni, azért mindig akad valami porszem a gépezetben, ami miatt csikorognak a fogak, tikkel a szem, jó lenne ezen túllépni már. Szerencsére van lehetséges megoldás a kattogó meghajtó problémájára, például ha valaki ráver egy erőset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)