Hirdetés

Microsoft Kinect - Kavarás a hangvezérlés körül

|

Előbb cáfolta majd megerősítette a Kinect hangvezérlés funkcióját a Microsoft

Hirdetés

Sajnos nem csak a három héttel a megjelenés előtt kiszivárgott Halo: Reach-el gyűlik meg mostanság a Microsoft baja, de új mozgásérzékelős kütyüje a Kinect körül is alaptalan pletykák kaptak szárnyra.


A sajtónak rendezett itthoni bemutatón minket már meggyőzött a Kinect -valóban sok potenciál, számtalan felhasználási terület és kreatív ötlet rejlik a kontroller nélküli... őőő, konrtollerben. Egyvalamit azonban mi sem próbálhattunk ki, ez pedig a korábban beígért hangvezérlés. Nem csoda hát, hogy valósággal szíven ütött minket a reggeli hír, miszerint Robin Burrowes az Xbox Live európai fejese cáfolta, hogy a Kinect a novemberi megjelenéskor bírna a hangvezérlés és a videócsevegés funkcióival. Ezek elérhetőségét egy későbbi, megjelenést követő frissítés mellé ígérte. Néhány órával később, mikor a hír már bejárta a sajtót a Microsoft hivatalos közleményt adott ki a hangvezérlés védelmére. „A hangvezérlés egy izgalmas része a Kinec kontroller nélküli élményének és megerősíthetjük, hogy az elérhető lesz idén novemberben a Kinect megjelenésekor. Csak Xbox 360-on lehet majd a hangunkkal vezérelni a Kinect Hubot, hogy irányítsuk vele filmjeinket, TV műsorainkat és zenéinket. Jelenleg nem szolgálhatunk információval a helyi nyelvek elérhetőségével kapcsolatban." Akkor hát itt lenne a gubanc? Az üggyel kapcsolatban keressük a Microsoft hazai képviselőit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)