Hirdetés

Microsoft-Sony.com - Valami készül

|

A fenti domain mellett a Sony-Microsoft.com domaint is regisztráltatta a Microsoft.

Hirdetés

Miután egy szemfüles NeoGAF fórumozó felfedezte a már említett két domain-bejegyzést, azonnal megindult a találgatás, hogy vajon mi lehet a háttérben.



A legmerészebb feltételezés, hogy a Microsoft bekebelezi a Sony-t, vagy legalábbis többségi részvényesévé válik, amire gigantikus, 50 milliárd dollár körülire saccolt likvid tőkéje révén képes is lenne. Egy ilyen lépés alaposan átrendezné például a bennünket talán leginkább érdeklő videojáték piacot. Az agresszív felvásárlás helyett elképzelhető egy olyan összeolvadás is, amit mindkét fél örömmel venne, mert ugyan riválisok a konzolpiacon, de gyümölcsöző együttműködést alakítottak ki a Sony Vaio PC-k kapcsán, amelyek túlnyomórészt Windows operációs rendszert használnak. Persze mindez csak találgatás, hiszen lehetséges, hogy csupán WP7 mobilokról van szó Sony-Ericsson logóval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)