Hirdetés

Szavazz: te melyik PC-s Microsoft játékot várod leginkább?

|

A Microsoft gondozásában több franchise is most először látogat PC, vagy épp tér vissza az asztali gépekre. Téged melyik mozgat meg a legjobban.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Microsoft minden erejével azon dolgozott, hogy a kibővítse a konzolos portfóliót, így a vállalat játékfejlesztő divíziója teljes egészében az Xbox platform felé mozdult.

A Windows 10 debütálásával aztán teljes megváltozott a hozzáállás, a redmondiak pedig rámentek arra, hogy a lehető legközelebb hozzák a két platformot. Ennek köszönhetően jön a Play Anywhere program, számos játékba pedig bekerül a cross-play lehetőség is. Végre a PC-sek is tolhatják a Forzát, de visszatér a Halo és a Gears of War is. Ti toljátok majd valamelyiket PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)