Hirdetés

Microsoft: továbbra is háttal a Blu-ray-nek

|

Érdekes pletykák keringtek az utóbbi időben a világhálon, melyek szerint a Blu-ray technológia támogatásán gondolkodnak a Microsoft emberei. A köztudottan HD-DVD párti cég korábbi nyilatkozatai alapján születtek a szóbeszédek, azonban most egy huszárvágással az összeset elfeledtetik velünk:

Hirdetés

"A mostani híresztelések, melyek szerint a Microsoft-nak van egy B-terve a Blu-ray támogatására, mind valótlanok." - áll a redmondiak nyilatkozatában."Teljesen elkötelezettek vagyunk a HD-DVD mellett és nincsenek terveink más forumátumok támogatására." A pletykák korábban Peter Moore azon kijelentései miatt kaptak szárnyra, melyek szerint a Microsoft figyelembe veszi a vásárlók igényeit, és ezek alapján alakítja kínálatát. Mindenesetre a két következő-generációs formátum közt dúló harcban egyelőre a Sony által dajkált Blu-ray teljesít jobban, ráadásul rengeteg kritika éri a Microsoft-ot, amiért az Xbox360 nem tartalmazza alapból a HD-DVD lejátszás támogatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)