Hirdetés

Microsoft Treshold - minden rendszert összekötnek?

|

A Microsoft meg nem erősített hírek szerint egy olyan rendszeren dolgozik, ami egybe vonja a Windows, a Windows Phone és az Xbox One operációs rendszereit.

Hirdetés

Egyelőre még nem hivatalos a hír, de a Treshold név alatt futó projekt állítólagos célja, hogy a Microsoft által fémjelzett platformokat egy kalap alá vonja.

A ZDNet több megbízható forrásra és egy Terry Myerson által küldött Microsoftos emailre hivatkozva adta hírül, hogy a Treshold projekt valóban létezik. Az internet legsötétebb zugaiban azt suttogják, hogy a Treshold a Microsoft új egységes operációs rendszeréért felelős csoportjának kezdeményezése, amivel frissíteni fogják a Windows-t, a Windows Phone-okat és az Xbox One-t, hogy az operációs rendszereiket hasonlóbbá tegyék egymáshoz. Ez pedig azért fontos, hogy létre lehessen hozni egy egységes applikációs boltot, illetve egy univerzális fejlesztői eszköztárat.

 

A forrásból azt is megtudhatjuk, hogy ezzel az újítással az MS mindhárom platformon ugyanazokat a "magas szintű lehetőségeket" biztosíthatja majd. A négy fő irányvonal a következő: kifejezés és dokumentáció (Office, Remix); döntéshozás és munkavégzés (Bing); IT menedzsment (Intune and Workplace Join) és “komoly szórakozás”, ami valószínűleg a játékokat rejti magában.

Mit szóltok hozzá? Egyébként a projekt neve ismerős nektek valahonnan? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)