Hirdetés

A Microsoft új mp3 lejátszójának neve "cikis"

|

Ha azt mondom "Zune", az szerintem a legtöbbünknek nem mond semmit - maximum néhány vájtfülű már tudja, hogy Microsoft új mp3 lejátszójáról van szó. Aki viszont héber nyelven beszél, az csöppet kiakadhat (vagy röhöghet - vérmérséklet szerint...) ugyanis az ITworld utána járt, hogy a zune kiejtve héberül (zi-yun) azt a szót jelenti, ami "b"-vel kezdődik és káromkodáskor szoktuk használni a nemi aktusra utalva...

Hirdetés

A technológiai iparágazatokban egyébként rendszeresen szoktak ilyen bakikat csinálni, amikor elneveznek egy terméket: a Chevy például legújabb autóját Nova névvel illette, a "no va" szóösszetételről pedig a spanyoloknak és a franciáknak az juthat eszébe, hogy "nem megy".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)