Hirdetés

Nem vagy elégedett egy játékkal? A Microsoft visszafizetheti a pénzed

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a gigászi vállalat is bevezeti azt a rendszert, amit a Valve szolgáltatása már egy ideje sikerrel alkalmaz: visszatérítést kérhetünk, ha csalódtunk egy játékban vagy alkalmazásban, ráadásul ezt rögtön két platformon is.

Hirdetés

Aki részt vesz az Xbox Insider Programban, az egy nagyon fontos információra figyelhetett fel nemrég. A Microsoft ugyanis bejelentette, hogy a közeljövőben új szolgáltatással bővíti a Store funkcióit: visszatérítést kérhetünk majd.

A bizonyítékul szolgáló fotó a Redditen bukkant fel és az Xbox Insider Program egyik tagja töltötte fel, akik már azelőtt tesztelhetik az újdonságokat, mielőtt azok a teljes Xbox közösség elé kerülnének. Így lepleződött le a Microsoft legújabb ötlete is, amellyel a leírás alapján azt szeretnék elérni, amit mások már sikerrel alkalmaznak: lehetőséget kínálni a vásárlóknak arra, hogy egyszerű módon visszakapják a pénzüket, ha nem elégedettek a digitális termékkel. Az "önkiszolgáló visszatérítés" Xbox One-on és Windows 10-en lesz elérhető.

Egy másik kép tanúbizonysága szerint az account.microsoft.com honlapon ejthetjük meg a műveletet és minderre 14 napon belül van lehetőségünk, de csakis akkor, ha maximum 2 órát töltöttünk el az adott játékkal az összes fiókot beleértve és legalább 1 nap eltelt a játék megjelenése óta. Ugyanakkor a DLC-kre, szezonbérletekre és egyéb bővítményekre nem vonatkozik a szolgáltatás. A Microsoft kimondja, hogy egyes Windows 10-es alkalmazásokra sem érvényes a lehetőség, valamint fenntartják a jogot arra, hogy blokkolják azoknak a felhasználóknak a hozzáférését, akik valamilyen módon visszaélnek a visszatérítéssel. 

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést, addig is tőletek kérdezzük: mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)