Hirdetés

Hamarosan kikerül a visszafelé kompatibilis Xbox játékok listája

|

Néhány Xbox 360-as címről már biztosan tudjuk, hogy játszható lesz az Xbox One-on, de hamarosan a teljes listát is megismerhetjük. Már tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Minden bizonnyal az Xbox One egyik legnépszerűbb funkciója lesz a visszafelé kompatibilitás, viszont egyelőre még nem sok játékról tudni biztosan, hogy elérhető lesz-e az új konzolon. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a teljes igazságra, mert a Microsoft hamarosan leleplezi a játékok teljes listáját.

Phil Spencernek a Twitteren tették föl ezt a kérdést, ő pedig készségesen elárulta, hogy az Xbox One-on is játszható Xbox 360-as játékok listáját november 9-én fogják felfedni.

Azt már most is tudni, hogy 100 játék biztosan kompatibilis lesz, szóval mindenki készüljön be, hogy valószínűleg legalább egy-két kedvence szerepel majd a listán. Ha pedig mégsem, akkor érdemes egy kicsit bökdösni a kedvenceitek fejlesztőit, hogy feküdjenek rá a témára.

Ti melyik címet szeretnétek újrajátszani a legjobban? Mi az, ami biztosan szerepel majd a listán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)