Hirdetés

Middle-Earth: Shadow of Mordor - ennyivel szebb PlayStation 4 Prón

|

A Monolith Productions játékat is kihasználja a PlayStation 4 Próban rejlő lehetőségeket, a felturbózott látványról pedig rögtön mutatni is tudunk egy átfogó videót.

Hirdetés

Mostantól kezdve a készítők már a Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year kiadását is ellátták egy olyan frissítéssel, amely megkísérli kiaknázni a napokban megjelent PlayStation 4 Pro konzol erőforrásait.

A Warner közleménye szerint az új Sony konzolon 4K-s felbontásban gyönyörködhetünk, stabil 30fps mellett. A játék Game of the Year verziója remek vétel lehet azok számára, akik eddig kihagyták ezt az izgalmas, Középföldén játszódó kalandot, mivel a csomag tartalmazza a Middle-Earth: Shadow of Mordorhoz megjelent összes DLC-t is, így nem csak az extra küldetéseket, hanem a bónusz rúnákat, játékmódokat és karakter skineket is megkapjuk hozzá.

A feljavított, 4K-s látványról készült videót fentebb ti is megcsodálhatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)