Hirdetés

Jön a Shadow of Mordor folytatása!

|

Bár hivatalos bejelentés még nincs, az egyik amerikai áruházlánc honlapjára már a dobozképek is felkerültek. Hamarosan visszatérünk Középföldére.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt röppent fel a pletyka, hogy készül a Monolith nagy sikerű játékának folytatása, azóta azonban semmit nem hallottunk a projektről. Úgy tűnik, hogy ez hamarosan megváltozhat.

A Middle-earth: Shadow of Mordor remekül teljesített, így szinte biztos volt, hogy érkezik majd a folytatás, és bár a Warner Bros. még mindig hallgat, a Target weboldalára már felkerült az alapjáték és a Gold Edition borítóképe is.

A történet középpontjában ezúttal is Talion és Celebrimbor állnak majd, akik ezúttal megpróbálnak egy új gyűrűt kovácsolni, ami legalább olyan erős, mint Sauroné volt. A Nemesis-rendszer értelemszerűen visszatér, de számos új képességre és egyéb meglepetésre számíthatunk.

Most már csak az kell, hogy a kiadó is megerősítse a hírt. Ha már a dobozkép is ott van a viszonteladóknál, akkor valószínűleg nem kell az E3-ig várnunk a dologra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)