Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - 4K-ban is nézhetjük az átvezetőket

|

Akinek nincs 4K-s kijelzője, az valószínűleg örül, hogy nem kellett letöltenie a legnagyobb felbontású átvezetőket, de aki magasabb kategóriájú monitoron nyomja a Middle-earth: Shadow of Wart, annak érdemes lehet letölteni a ráadás csomagot.

Hirdetés

Nem sokkal a játék megjelenése előtt hűtünk el rajta, hogy a Middle-earth: Shadow of War PC-s változata 97,7 GB-nyi helyet foglalt el az egyik újságíró screenshotja szerint. Nos, a megjelenés után kiderült, hogy ebbe beletartoztak a magas felbontású átvezetők is, amiket külön kell letöltenünk.

Hirdetés

A játék ezek nélkül nagyjából 70 GB-ot kér a merevlemezünkből, ami mellett plusz 25 gigára lesz szükségünk, ha a 4K-s animációkat szeretnénk nézni két játékbeli jelenet között. Ez a felállás alapvetően hasznos azoknak, akik Full HD felbontású kijelzőkön játszanak, de úgy gondoltuk, egy emlékeztetőt megéri írni azoknak, akik esetleg egy 4K-s monitoron vagy tévén hiányolják az ehhez dukáló minőségű előre renderelt videókat. A PC-s verzió mellett egyébként ugyanezt a megoldást választotta a Monolith csapata a PlayStation 4 Pro esetében, itt valamivel kevesebb, "csupán" 23,4 GB-nyi adatot kell letöltenünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)