Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - minden frissítéssel és DLC-vel jön a Definitive Edition

|

Aki eddig várt a játék beszerezésével, az most már bírja ki a teljes élményt tartalmazó csodacsomag megjelenéséig.

Hirdetés

Tavaly ősszel jelent meg a Middle-earth: Shadow of War, ami a Monolith Productions második kalandja volt Tolkien fantasy világában. Az RPG hatalmas siker volt, de aki akkor lemaradt róla, az hamarosan pótolhatja annak minden extrájával együtt.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of War - Definitive Edition tartalmazni fogja az összes megjelenés után befutott DLC-t (Slaughter Tribe, Outlaw Tribe, Blade of Galadriel és a Desolation of Mordor) és minden megjelent javítást/fejlesztést. Aki a komplett élményre vágyott, az augusztus 28-án PC-re, PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra is beszerezheti a játékot.

Azért is érdemes lesz belekezdeni a kalandba, mert végre kikerültek a sokat vitatott mikrotranzakciók is. Sosem volt ilyen jó Mordorban kalandozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)