Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ebben is ott figyel a Denuvo, de vajon meddig?

|

Hiába a már-már rekordgyorsaságú törések, az őszi szezon legtöbb játéka használja a Denuvo védelmi rendszerét, így a Middle-earth: Shadow of War is.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of War megjelenésével azok már elkezdhették nyüstölni a játékot, akiket már a rajt előtt meggyőztek a készítők, hogy érdemes beszerezni a folytatást. Akik viszont hezitálnak, most még több információt gyűjthetnek be a döntés meghozatalához, például kiderült az is, hogy a Monolith játékában is ott van a Denuvo védelmi rendszer.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban egyébként volt egy kis félreértés, hiszen egy fórumos beszélgetésben a fejlesztőcsapat egyik community menedzsere azt válaszolta, hogy nem használják a rendszert. Szintén a Monolith erősítette meg egyébként, hogy a Middle-earth: Shadow of War első indításakor online kapcsolatra is szükség lesz, utána viszont maximum a játékon belüli áruház és az online módok használatához kell az internetelérés. Az utóbbi időszak eseményei alapján persze nem számítunk rá, hogy sokáig védené a játékot a Denuvo, hiszen például a Sonic Mania esetében mindössze nyolc napot, de a szeptember végén rajtoló FIFA 18 és a Total War: Warhammer esetében pedig egy napon belül megbukott az osztrák szoftver.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)