Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - bemutatkoznak az állatias Feral törzs orkjai

|

A Monolith Productions egy újabb videót tett közzé a készülő játékból, melyben ezúttal a Feral Tribe-ot ismerhetjük meg.

Hirdetés

A jövő hónapban érkezik a kiváló Shadow of Mordor folytatása, a Middle-earth: Shadow of War, melyben ismételten Mordor sötét erőivel vehetjük majd fel a harcot. A rusnya orkok ezúttal különféle törzsekbe csoportosultak, melyek mind eltérő jellegzetességekkel rendelkeznek, a Monolith pedig az elmúlt hetekben már több videóban is bemutatta, hogy ezek között mi is a különbség.

Hirdetés

Eddig a Marauder, a Machine és a Dark Tribe mutatkozott be, most pedig egy újabb trailert hozott ki a csapat, melyen a Feral Tribe-ot ismerhetjük meg jobban. Ahogy a nevük is mutatja, a Feral orkok sokkal inkább állatiasak, mint a társaik, ez jól látszik mind az öltözködésükön, mind pedig az erődítményükön, ami egyébként rémisztő bestiáknak ad otthont, hogy biztos remekül szórakozzunk, amikor támadást indítunk ellenük.

A Middle-earth: Shadow of Mordor megjelenés október 10-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)