Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ennyi orkot nyírtunk ki és állítottunk át

|

A fejlesztők megosztottak egy roppant érdekes infógrafikát arról, hogy az első két hét folyamán mennyire voltak aktívak a Middle-earth: Shadow of War játékosai. Spoiler: nagyon.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of Warba annyi tartalmat zsúfolt a Monolith Productions, hogy sokan még mindig Mordor földjeit járják orkok után kutatva vagy éppen erődöket ostromolnak, amiket egyébként örökké folytathatnak majd, ha úgy kívánják. Nemrég bejelentésre került az is, hogy mit fog tartalmazni az Expansion Pass, de nem ez az egyetlen hír ma. 

Hirdetés

A hivatalos Shadow of War Facebook oldal követői nemrég egy különleges fotóval találkozhattak a közösségi oldalon, amelyen a játék statisztikái elevenedtek meg. Az infógrafika információi szerint a Middle-earth: Shadow of War több mint 1,5 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet világszerte, de ami ennél is fontosabb, hogy 193 millió ork felett vettük át az uralmat az első héten, amely 320 ork/perc. Szédületes ugye? Van még más is (a kép mérete szereti a kattintást): 

A Middle-earth: Shadow of War már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Nálatok pörög már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)