Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - eltűnik minden mikrotranzakció

|

A Warner Bros. nem csak hogy további ingyenes frissítéseket tervez a legújabb Middle-earth játékhoz, de eltávolítja a sokak által sérelmezett extra fizetési lehetőségeket is.

Hirdetés

Alapvetően jól sikerült a Shadow of War, de voltak hibái, amik sok játékos kedvét elvették a befejezéstől. Többen is szót emeltek a túlzásba vitt mikrotranzakciók miatt.

Hirdetés

Hamarosan viszont változások jönnek. A Monolith fórumán egy fejlesztő elmondta, belátták, hogy a Nemesis System alapját és különlegességét az ellenfelekkel és szövetségesekkel kialakítható kapcsolatok adják, és ha lehet orkokat venni, az alááshatja a játék lelkét, még ha extra opciókat is ad. Május 8-ától nem lehet majd Goldot vásárolni, csak ládákból nyitni, július 17-én pedig a War Chestek, a piac, és maga a Gold is eltűnik. Akinek utóbbi dátumig marad még fel nem használt aranya, az War Chestet kap cserébe 150 arany/láda váltással, amennyiben pedig 150-nél kevesebbet sikerül megőrizni, automatikusan egy láda jár.

A későbbiekben frissül még a kampány Shadow Wars szegmense, új történeti elemekkel igyekeznek majd jobbá tenni, valamint új skinek, skillek, az előrehaladást érintő változások várhatók. A bejelentéseknek egyelőre örülünk, meglátjuk, hogyan fogadja majd a közösség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)