Hirdetés

Midnight Club: Los Angeles - Tovább várat magára Los Angeles

|

Újabb csúszás áldozata lett a Rockstar San Diego produktuma, a Midnight Club: Los Angeles, így az csak október végén debütálhat.

Hirdetés

Chavalier nagy vonalakban már beszámolt a Take Two tegnap tartott pénzügyi konferenciáján elhangzottakról, így annak részleteivel most nem fárasztanálak Titeket, ellenben arról nem szólt még ma hír, hogy a Rockstar San Diego boszorkánykonyhájának fortyogó üstyében készülő Midnight Club: Los Angeles megjelenését ismét elhalasztotta a kiadó. Lainie Goldstein, a Take Two CFO-ja marketing okokra hivatkozva jelentette be a csúszást, így a korábbi október elejei debüt helyett csak október 21-én gurulhat ki a garázsból a kizárólag PS3-ra és X360-ra készülő projekt.

A kellemetlen hír mellé a skót csapat tengerentúli divíziója gyógyírként kiadott négy új mozgóképet, melyek többek között bemutatják a Kawasaki Ninja ZX14-et, az Aston Martint, a Volkswagen R32-öt és Santa Monica-t.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)