Hirdetés

Mielőtt a boltba rohannánk!

|

Meglehetősen nehéz arról írni, milyen egy jó játékgép -- illetve mégsem! Röviden és tömören: erős. Azt azonban, hogy mi számít erősnek, már tényleg nehéz meghatározni. A ma még csúcsgépként elkönyvelt konfiguráció fél év múltán az őrült iramú fejlődésnek köszönhetően szinte már őskövületszámba megy.

Hirdetés

Játékra szánt gépet építeni egyszerű feladat – „mindössze” egy nagy rakás pénzre van szükségünk, amit aztán a boltban bivalyerős hardverekre válthatunk be, és már indulhat is a csata vagy az autóverseny. Igen ám, de legtöbbünknek a pénz mint legfontosabb hozzávaló csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, tehát jól meg kell fontolni, mit vegyünk. Új gép vásárlása előtt mindenki meghúz egy felső határt, amelynél többet semmiképpen sem szándékozik elkölteni. Ekkor az a legfontosabb, hogy a lehetőségekhez mérten összhangba hozzuk az egyes hardverelemeket, hiszen mit sem ér a rengeteg memória, a csúcsprocesszor és a remek alaplap, ha a megfelelő grafikus kártyára már nem futja a keretből.
A teljes cikket itt olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)