Hirdetés

Miért érdemes még egy hetet várni a GameStar magazinra?

|

A 2012/05-ös GameStar nem ezen a héten jelenik meg, hanem május 25-én. Ennyit a rossz hírekről. Most megtudjátok, miért is kell várni. Az csupa jó hír lesz.

Hirdetés

A következő GameStar megjelenése nem ez a hét, hanem jövő hét péntek, május 25. Aki most akarná megvenni, az ne vegye meg most, például mert nem tudja. Hanem jövő héten. Érdemes lesz várni rá, mert lesz Hitman: Absolution/Spec Ops: The Line POSZTER, No One Lives Forever 2 teljes játék, és rengeteg érdekesség, amelyen gőzerővel dolgozik a csapat.

Először is érkezik egy 6 oldalas Diablo III teszt, a GameStar baráti társaság legnagyobb Diablo fanatikusának, Szittyó mesternek a tollából. Hat oldalas Max Payne 3 teszt is készül Duncan tolmácsolásában, aki még az évtizedes csúszásban lévő Diablo III-at is képes volt félretenni Max barátja kedvéért. Szonja belevetette magát a TERA éjszakai életébe, ráadásul nem volt rest összehasonlítani néhány népszerű MMO-val. Összeszedtünk minden infót a Call of Duty: Black Ops II-ről, amit a bejelentés óta tudni lehet a játékról, azt mind megosztjuk veletek.

A Halo 4 és a Crysis 3 előzetesekből kiderül, hogy milyen újdonságokkal igyekeznek a fejlesztők új életet lehelni az FPS-ek kicsit fáradó műfajába. Kipróbáltuk a Spec Ops: The Line előzetesét, a sivatagi túlélőshow részleteiről olvashattok majd a GameStarban. Ezen kívül persze lesz még egy halom másik cikk, de ezekről bővebben a jövő héten olvashattok.

Na jó, még egy kicsit dicsekedünk: teljes játéknak tehát a 91%-os Metacritic átlagértékelést kapott No One Lives Forever 2 FPS-t adjuk, Kate Archer újabb humoros kémkalandját nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek. Ezek után talán nem kérdés: érdemes várni egy kicsit a 2012/05-ös GameStarra, bőven lesz benne szívet melengető tartalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)