Hirdetés

Miért is késik a Ghost Recon 3?

|

Sajnálatos információként érintett minket, hogy a Ghost Recon 3 csapat alapú antiterroristás játék PC-s változatának megjelenését májusra csúsztatták, miközben az Xbox 360-as kiadás már megjelent. Utóbbi esemény megünneplésére egyébként egy új videót is kiadtak a fejlesztők, amit tőlünk is letölthettek. Nincs abban semmi, ami a PC-sből kimaradna - remélhetőleg. De most nem erről van szó, hanem arról, hogy a játék producere, Mathieu Girard egy közleményben nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mi is áll a PC-s GR3 csúszása mögött.

  • Miért késik a játék? A jobb minőség elérése érdekében, és azért, hogy az összes olyan apróságot beépíthessük, amit szerettünk volna. A PC-s változat fejlesztése teljesen külön utakon járt, ezért a különböző fázisok is eltértek egymástól.
  • Mik lesznek a különbségek a PC-s és konzolos változat között? Elsősorban játékmenetbeli szempontok dominálnak. A ghostokat sajátságos módon irányíthatjuk, egy jóval pontosabb utasító rendszer segítségével. Ez a mesterséges intelligencia teljes újraprogramozát vonta maga után. Gyakorlatilag csak a történet és a grafikai megvalósítás egyezik meg. További különbség a teljesen önálló FPS nézet, és a PC-re kihegyezett multiplayer móka.
  • Mi a PC-s változat kitűzött célja? A multiplayer, bár ezt addig nem akarjuk reklámozni, amíg nem tudjuk biztosan, hogy azt kellőképpen meg is tudjuk valósítani. Egy teljesen interaktív környezet hálózaton keresztüli szimulálása nagyon nehéz feladat, de reményeink szerint a kooperatív játékmód nagyon jól sikerül majd. A Domination játékmód is ígéretes.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)