Hirdetés

Miért játszunk?

|

A BBFC ma igen érdekes cikket jelentetett meg, amely egy felmérés eredményeit taglalja. A kutatás olyan kérdéseket tett fel, hogy miért játszanak az emberek számítógépen (vagy konzolon), milyen hatás figyelhető meg az érintettek esetében, vagy hogy egyáltalán milyen a játékosok életmódja.

Hirdetés

A kutatás során kiderült, hogy a gyerekek egyre fiatalabban kezdenek játszani, de megfigyelhető az is, hogy idősebbek is beszállnak a virtuális kalandokba. Kimutatták, hogy van némi különbség a női és férfi játékosok ízlésében is, valamint az is kiderült, hogy a szülők a chatelést például veszélyesebbnek tartják, mint a játékokat. A megkérdezettek 7 és 40 év közötti játékosok, szülők, játékteszterek és a játékipar képviselői voltak. Akit érdekelnek a részletes eredmények, itt elolvashatja a teljes cikket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)